NEDEN İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU?

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu kurum içi ve dışı bütün faaliyetlerini kaliteli mesleki eğitim, araştırma ve topluma hizmet üzerine yönlendirir.

Bu kapsamda İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu olarak, yenilikçi, öğrenme merkezli, katılımcı ve sürekli gelişim odaklı mezunlar yetiştiriyoruz.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunda;

• Akademisyen kadromuz her biri kendi alanında başarılar elde etmiş, sektör deneyimi olan öğretim üyeleri ve Dr./ Uzmanlar arasından seçilerek oluşturulmuştur.
  • Mesleki eğitim programlarının içeriği, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlanmıştır.
  • Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun ve modern araç ve gereçlerle desteklenmiştir.
  • Mesleki eğitim alan, nitelikli gençlerin istihdam edilmesi için gerekli destek ofisleri kurulmuştur.
  • "Farkın Okurken Başlasın" sloganı ile eğitim ve öğretim hayatına başlamış olan İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu yenilikçi ve çağdaş bir meslek edindirme ve girişimci yaratma merkezidir.