Ufuk Samav

Ad Soyad : Ufuk Samav
Unvan : Öğr. Gör.
E-Mail Adresi : ufuk.samav@kavram.edu.tr
Bölümü : AŞÇILIK
13 Ekim 1990 tarihinde Eskişehir‘de doğmuştur. Yüksek öğrenimini sırasıyla, 2012 yılında Beykent Üniversitesi Aşçılık Bölümü, 2015 yılında Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve 2019 yılında Balıkesir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nda Tezli Yüksek Lisansını tamamladı. Katıldığı uluslararası yemek yarışmalarında toplamda 1 altın, 2 gümüş, 2 bronz, 3 merit olmak üzere toplamda 8 madalya sahibi oldu. Anemon, Swissotel, Wyndham Grand, Radisson Blu Hotel Fürst Leopold gibi dünyaca ünlü otel zincirlerinde yurt içi ve yurt dışında çeşitli kademelerde çalıştı. Yemek yapma sanatını başkalarına öğretmek için akademisyenliği tercih etti. 2016–2017 yılları arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi görevinde, 2017–2018 yılları arasında Doğuş Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Ağustos 2018 yılından bu yana İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık programında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.
ufuksamav
CV

Ufuk Samav

Ad Soyad : Ufuk Samav
Unvan : Öğr. Gör.
E-Mail Adresi : ufuk.samav@kavram.edu.tr
Bölümü : AŞÇILIK
13 Ekim 1990 tarihinde Eskişehir‘de doğmuştur. Yüksek öğrenimini sırasıyla, 2012 yılında Beykent Üniversitesi Aşçılık Bölümü, 2015 yılında Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve 2019 yılında Balıkesir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nda Tezli Yüksek Lisansını tamamladı. Katıldığı uluslararası yemek yarışmalarında toplamda 1 altın, 2 gümüş, 2 bronz, 3 merit olmak üzere toplamda 8 madalya sahibi oldu. Anemon, Swissotel, Wyndham Grand, Radisson Blu Hotel Fürst Leopold gibi dünyaca ünlü otel zincirlerinde yurt içi ve yurt dışında çeşitli kademelerde çalıştı. Yemek yapma sanatını başkalarına öğretmek için akademisyenliği tercih etti. 2016–2017 yılları arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi görevinde, 2017–2018 yılları arasında Doğuş Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Ağustos 2018 yılından bu yana İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık programında Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.
ufuksamav
CV