SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ

Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Programının amacı, alanında kullanılan her türlü araç ve gereçle ilgili etkin kullanıma sahip olmak, Saç ve cilt bakımı yapımını temel düzeyde öğrenmek, kozmetiklerle saç bakım ürünlerinin içerik, ayrıntı ve uygulama esaslarına ilişkin bilgiler ile saç ve saç hastalıkları hakkında ayrıntılı bilgilere sahip meslek elemanları yetiştirmek.

ÇALIŞMA ALANLARI

Kamu ve özel kurumlara dermatoloji kliniklerinde, polikliniklerin medikal estetik birimlerinde, özel estetik merkezlerinde, otellerin spa ve güzellik merkezlerinde, tüm güzellik salonları ve güzellik merkezlerinde makyaj ihtiyacı duyulan tüm sahne gösterilerinde, kozmetik ürün satışı yapan firmaların eğitim ve satış pozisyonlarında, kendine ait bir işletmede çalışabilmektedirler.

 

DGS İLE GEÇİLEBİLEN PROGRAMLAR

Önemli UyarıSiz değerli öğrencilerimize kolaylık sağlaması için hazırlanmış olup resmi bir niteliği bulunmamaktadır. Gerçek listenizi ÖSYM’nin ilan ettiği kılavuz üzerinden yapmayı unutmayınız!

  • Kimya

16. ELT (English Language Teaching/İngiliz Dili Öğretimi) Konferansı

13 Şub 2019

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı öğrencileri ilgili program öğretim görevlisi ile birlikte İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsünde düzenlenen 16. ELT (English Language Teaching/ İngiliz Dili Öğretimi) Konferansına katılım gösterdi.

Steve O'Farrell' in sınıfta mizah kullanımı üzerine olan ve Samuel Whittam' ın etkili kelime bilgisi öğretimi üzerine olan mesleki eğitimlerine katıldılar. Katılım sonrasında öğrencilerimize mesleki sertifika verildi.