Meslek Yüksekokulumuza 1 Öğretim Üyesi Alınacaktır.

13 May 2019

28.02.2019 tarih ve 30700 sayılı Resmi gazetede yayınlanan Öğretim üyesi alım ilanı, İlana müracaat için gerekli evrak listesi ve diğer tamamlayıcı bilgiler Personel İşleri biriminden öğrenilecektir.

İlan Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Öğretim Elemanı Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programına, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. Maddesi ile 12.06.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan ‘Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin yürürlükteki ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine şahsen başvuru yapabilirler. Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Personel İşleri Biriminden öğrenilecektir.

Bölüm

Adet

Unvan

Açıklamalar

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Prof. Dr.

Bölgesel Çalışmalar alanında Doçentlik almış olmak, Ortadoğu ve Orta Asya ekonomileri hakkında çalışmalar yapmış olmak.