Halkla İlişkiler ve Tanıtım Atölyesi Motivasyon Toplantısı Yapıldı

10 Nis 2013

Kavram Meslek Yüksekokulu Halkla ilişkiler ve tanıtım atölyesi, 2013- 2014 Motivasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin atölye çalışmaları için düzenledikleri motivasyon etkinliğine Kavram Eğitim Kurumları Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Sn. Bahattin DURMUŞ, Başkan vekilimiz Sn.M. Bora ÇAKMAK'ın da katılımları ile Cuma günü gerçekleştirildi.

Bölüm başkanımız Öğr. Gör. M.Nur ERDEM ve Bölüm hocalarımızın tamamının katıldığı organizasyonda 2014 yılı içerisinde yapılacaklar ve daha önce yapılanlar konuşuldu. Yeni projelerin de start aldığı toplantı eğlenceli geçti.

2014 yılı için; Pazarlamanın hedefleri ve türleri *Reklam ve halkla ilişkilerin temelleri, Kurumsal iletişim ve PR Konu başlığı altında PR PLUS parolası ile yola çıkan atölye öğrencilerimize şimdiden başarılar.