İş ve İşçi Sağlığı Eğitim Semineri Yapıldı

23 Nis 2013

İş Güvenliği Eğitimi Semineri Tüm personelin katılımı ile gerçekleşti.

İş Yeri hekimimiz Dr. Albet KAZADO ve İş Güvenliği Uzmanı Eren SALMAN tarafından verilen seminerde, Temel İş Sağlığı Güvenliği, Yasal Hak ve Zorunluluklar, Teknik Konular ile işyeri ve çalışanlarını uymak zorunda oldukları kurallar ele alırdı. İki seans halinde ele alınan konu başlıkları altında, tüm kurum çalışanlarına İş Güvenliği hakkında detaylı bilgiler anlatıldı.

Yüksekokul müdürümüz Yard. Doç.Dr. Sakin ÖNER "Kanun kapsamında iş yerlerinin uygulamakla mükellef oldukları İş Güvenliği konusunda tüm personelimize seminer yoluyla bilgilendirme yapıldı. Kavram Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı Güvenliği Yasasına uyum sağlamak için gerekli eğitimleri tamamladı. Başarıyla tamamlanan seminer sonucunda tüm personelimiz Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almaya hak kazandı. Kurum yöneticilerimiz ile iş güvenliği uzmanlarımıza teşekkür ederim" dedi.