KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK KURUL

30 Oca 2014

Kavram MYO'da 1.dönem akademik kurul toplantısı 30 Ocakta Şişli yerleşkesi konferans salonunda gerçekleşti. Kavram MYO akademik personelinin tümünün katıldığı toplantıda okulun 2. döneminde yerçekleştireceği proje ve etkinlikler masaya yatırıldı. Ayrıca akademik kurula katılan öğretim görevlilerinin 2. dönem de daha etkin bir şekilde okul tanıtımına katkıda bulunmaları konusunda fikirleri alındı. Okul müdürü Yar. Doç. Dr. Sakin ÖNER ve Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ilyas Erdal KERE" in önerileriyle akademik kurul sona erdi. Akademik kurul sonrasında okulumuz aşçılık programı öğrencilerinin hazırladığı yemek menüsü akademik ve idari personele sunuldu. Öğrencilerimizin hazırladığı yemekler yetkililerce takdir ile karşılandı.