Çorap, İç Çamaşırı Ve Moda Fuarı Göz Kamaştırdı

06 Şub 2014

06 – 08 Şubat tarihleri arasında TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilen çorap, iç çamaşırı ve moda fuarı göz kamaştırdı ve izleyicilerinden büyük övgü topladı. Çorap Sanayicileri Derneği (ÇSD) başkanı Hüseyin ÖZTÜRK’ ün konuşmasıyla başlayan ve Mütevelli heyeti başkanımız Bahattin DURMUŞ’ un da katıldığı fuar, İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Çorap ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin sunduğu çorap defilesiyle sona erdi. Koreografisini Öğr. Gör. Nebahat ARAL ve Öğr. Gör. Buket Sekban KANTAR’ ın hazırladığı bu defilede İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu öğrencileri mankenlik yaptılar. Defilenin sonunda bir konuşma yapan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sakin ÖNER, bu tip birlikteliklerin sektör ve eğitime en güzel örneklerden birini oluşturduğunu söyleyerek özellikle mesleki eğitimin gelişmesi açısından da çok büyük önem arz ettiğini sözlerine ekledi.