2014 - 2015 Akademik Yılı Gayrettepe ve Ortaköy Açılış Töreni

22 Eyl 2014

“İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, Mütevelli Heyet Başkanı Bora Gündüzyeli, Mütevelli Heyet üyeleri, akademik kadro ve öğrencileriyle birlikte yeni akademik yıla başladı.”

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına, 22 Eylül 2014 tarihinde Gayrettepe ve Ortaköy yerleşkelerinde gerçekleştirilen açılış törenleriyle başladı.

Tören, Mütevelli Heyet Başkanı Bora Gündüzyeli, Yüksekokul Müdürü Sakin Öner, Mütevelli Heyet üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasında Bora Gündüzyeli, üç ay önce bayrağını devraldıkları Kavram MYO ‘nun bu döneme kadar izlediği yol haritasına ek olarak çok daha hızlı ve büyük hamlelere imza atacaklarını belirtti. Güzdüzyeli konuşmasına şöyle devam etti: “Vizyonumuz Değişecek! Sektörün en büyükleriyle çözüm ortaklıkları yaparak okul sonrası öğrencilerimize iş garantisi sunacağız. En büyük amacımız gençlerin koluna ALTIN BİLEZİK takmaktır.

Okulumuza kayıt yaptıran 1600 öğrencinin tamamına meslek edindireceğiz. Bu okul onlar için kariyer merkezi niteliğinde olacaktır. Beykent ve Doğuş üniversiteleri ile yapılan anlaşmalar öğrenciler için, yüksekokul eğitimi sonrasında, eğitimlerini lisansa tamamlama kolaylığı sağlamaktadır. Bu eğitim ve öğretim yılı akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize hayırlı olsun.”

Açılışta konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Sakin Öner ise konuşmasında “Kavram Meslek Yüksekokulu ekonominin, sanayinin ve iş dünyasının ana elemanlarını yetiştiren yüksek öğretim kuruludur. Yüksekokulumuzun amacı Atatürk önderliğinde kurulan

Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş uygarlık yolundan ayrılmayan, aklı ve bilimi üstün tutan, ulusallığı ve evrenselliği benimsemiş, ülkemize ve insanlığa yararlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek, etik değerlere sahip, geleceğin lider elemanlarını yetiştirmektir” dedi.

Öner: “Okulumuzun hedefi, kaliteli eğitimle yetiştirdiği başarılı mezunlarla hem ulusal hem uluslararası platformda marka ve model bir yüksekokul haline gelmektir.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Açılış töreninde son olarak, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey “Akademik Hayatta Başarının Yolları” konulu akademik yılın ilk dersini verdi.