Çorap Ve Moda Tasarımı Öğrencileri İFW'de

07 Eki 2014

Çorap ve Moda Tasarımı Öğrencileri İstanbul Fashion Week İlkbahar/Yaz 2014 Defilesinde...

Çorap ve Moda Tasarımı Öğrencilerimiz Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Buket Sekban ile Modacıların ilkbahar yaz 2014 kreasyonlarını sergilediği İstanbul Fashion Week'teydi.

Birbirinden başarılı dünyaca ünlü modacıların defilelerini sergilediği 7-11 Ekim tarihleri arasında Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek olan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Presented by American Express,40'a yakın defile ile Sektörün adından söz ettiren en ciddi defilelerinden.

IMG Fashion'ın uluslararası bağlantılarıyla sektörün önemli isimlerini İstanbul'da buluşturdu. Etkinliğe katılan tasarımcılar ve genç yeteneklerin sektöre katacakları yeni heyecanları yerinde görme fırsatı bulan öğrencilerimiz için harika bir deneyim olmakla beraber, sektörel ve endüstriyel anlamda da eğitim hayatlarında yerinde uygulama anlayışının KAVRAM MYO tarafından sağladığı ayrıcalık ile zengin deneyimler kazanıp harika vakit geçirdi.