18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILINI COŞKU İLE KUTLADIK

24 Mar 2015

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100. YILINI COŞKU İLE  KUTLADIK

Kavram Meslek Yüksekokulu olarak 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümünü Şişli Yerleşkesi Konferans Salonunda 18 Mart 2015 Çarşamba günü saat 14.30'da bir törenle kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Programı sunan Radyo ve Televizyon Programı öğrencimiz Hamit BİNGÜL, Mehmet Akif ERSOY’un “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE” şiirini okudu. Müdürümüz  Yrd. Doç. Dr. Sakin ÖNER yaptığı konuşmada “Bu savaşlar en çok okumlumuzu ve aydınımızı şehit verdiğimiz bir savaştır. Henüz bıyığı terlememiş 15-16 yaşındaki liseliler bu savaşta şehit düştüler “dedi. Törenin ana konuşmacısı E. Kur. Alb. Ümit YALIM "ÇANAKKALE SAVAŞLARINN TÜRK VE DÜNYA TARİHİNDEKİ ÖNEMİ" üzerinde durdu ve konuşmasının sonunda “Çanakkale Zaferini bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.