İHKİB Yenibosna Kız Teknik Meslek Lisesi'ni Ziyaret Ettik

24 Mar 2015

Kavram MYO Müdürü Sakin Öner, Nur Kulaksızoğlu,Çorap ve Moda Tasarımı Program Başkanı Nebahat Aral, Öğr. Gör. Naide Çoşkun ile Çorap Sanayicileri Derneği'ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İyikülah, Başkan Yardımcısı İlker Öztaş, Eğitim Komisyonu Başkanı Ceyda Özdoğancı, Muhasip Üye Niyazi Şahin oluşan heyet  İHKİB Yenibosna Kız Teknik Meslek Lisesi'ni ziyaret ettiler. Heyeti Okul Müdürü Hülya Mesri ile  okul yöneticilerinden Feridun Şener, İsmail Andıç, Bağdade Özcanlı, Doğanay Özcan, Metin Baştürk karşıladılar. Çorap sektörüne nitelikli elaman için meslek liselerinin öneminin vurgulandığı toplantıda, çorap bölümünün  öğrenciler tarafından nasıl cazibe merkezi haline getirilebileceği ve  sevdirilebileceği , öğrencilerin sektördeki  stajlarının nasıl verimli hale getirilebileceği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.  Daha sonra Lisenin Çorap bölümü öğrencileri ile kısa bir sohbet yapılarak  Kavram MYO'daki Çorap ve Moda Tasarımı Programı  tanıtıldı.