Yüksekokulumuz 2015-2016 Akademik Yılında Öğrenci Konseyi ve Başkanlığı Seçimleri

13 Kas 2015

Yüksekokulumuz 2015-2016 akademik yılında Öğrenci konseyi ve başkanlığı seçimleri 13 Kasım Cuma günü saat 18:00'da Çengelköy kampüsümüzde yapıldı.

Yapılan seçimlere Müdür yardımcımız Öğr.Gör.Senem Baycan, SKS Birimi sorumlusu Öğr.Gör. Buğse Bilgin, Öğr.Gör.Gizem Yakar ve Öğr.Gör. Seda Bulut katıldı.

İki yılda bir öğrencilerin oylarıyla seçilecek olan Konsey Başkanlığını bu sene Adalet programı öğrencisi Talha KAPLAN kazandı. Seçimler, Gözlemci hocaların ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yapılan seçimler sonucu oluşan Öğrenci Konseyi de şöyle: Başkan; Talha Kaplan, Başkan yardımcısı; Arda Kabay, Genel sekreter; Gamze Şirin, Eğitim sorumlusu; İsmail Yalçın, SKS sorumlusu; Sena Tarakçı; Halkla ilişkiler sorumlusu; Gökhan Ayar; Dış ilişkiler sorumlusu; Ömer Gültepe, Çalışma gurupları sorumlusu; Buse İnceyılmaz, Sayman; Mert Aslar olarak belirlendi.