Çanakkale Zaferi'nin Türk ve Dünya Tarihindeki Yeri

18 Mar 2016

Kavram Meslek Yüksekokulunun Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılı münasebetiyle düzenlediği “Çanakkale Zaferi'nin Türk ve Dünya Tarihindeki Yeri” konulu etkinlik coşku ile gerçekleşti. Yüksekokulumuzun öğretim elemanları ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe çok sayıda misafir eğitimci de katıldı.

Eğitimci şair Köksal Cengiz’in Çanakkale Şehitlerine ithafen yazdığı şiiri okumasından sonra, etkinliğimize konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. İbrahim Öztek, Çanakkale Zaferi'nin Türk ve Dünya Tarihindeki Yerini, dönemin fotoğrafları, harita ve belgeleri eşliğinde sundu.

Konferansın sonunda Prof. Dr. İbrahim Öztek’e, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Kamil Uslu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Katılımcılara hatıra fotoğrafı çektiren Öztek, ‘Atatürk’ün Yüksek Kişiliği’ adlı kitabını imzalayarak öğrencilerimize hediye etti.