Halis Ayyıldız ile Medyanın Dünü ve Bugünü Semineri

12 Nis 2016

Kavram Meslek Yüksekokulu Şişli yerleşkesinde Radyo ve Televizyon programcılığı öğrencileri tarafından hazırlanan seminerde, Gazeteci Halis Ayyıldız'ı ağırladı.

Medyanın dünü ve bugünü konusunu ele alan Halis Ayyıldız oldukça keyifli, aktif ve öğrencilerimize altın değerinde öğütler verdi.Türkiye’ nin önde gelen gazete ve televizyon kuruluşlarında büyük role sahip olan Ayyıldız, başarısını çok okumaya, donanımlı olmaya ve meslek ilkelerinden asla vazgeçmemeye borçlu olduğunu dile getirdi. "Rakipleriniz çok fazla onları eleyip aralarından sıyrılmak için donanımlı olmanız, bir alanda uzmanlaşmanız ve seçmiş olduğunuz alanda en iyi olmanız gerekiyor" dedi. Ayyıldız konuşmasında çokça hikâyeye yer vererek öğrencilerin dikkatini ve sempatisini kazandı. Öğrencilerinde katılımıyla daha çekici bir hal alan seminer Kavram MYO Okul Müdürü Sakin Öner’ in, Sayın Halis Ayyıldız’ a plaket takdimiyle son buldu.