RADTEK2016 Kongresindeydik

14 Nis 2016

10. RADYOLOJİ TEKNİSYENLERİ KONGRESİ'NDE 4 POSTERİMİZ SERGİLENDİ

14-16 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 10. Radyoloji Teknisyenleri Kongresi ve Meme Radyolojisi Sempozyumu'nda Yüksekokulumuzun hazırladığı 4 poster bildiriyle katıldı.

Kongrede yapılan 17 oturumda 48 sunum yapıldı. Etkinliğe çeşitli üniversiteler 55 Poster ile katıldılar. Kavram Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Özlem Yılmaz'ın danışmanlığında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencilerimiz Ayşe Nur Polat, Nur Sargın, Halimenur Aydın ve Zerrin Acar'ın hazırladığı 4 poster büyük beğeni kazanarak etkinlik süresince sergilendi.

Yüksekokulumuzun eğitim kalitesini ortaya koyan çalışmalarından dolayı değerli öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.