18 Nis 2016

Dış Ticaret Programı Öğrencilerimiz Türk Hazır Giyim Sektörünün Uluslararası Pazarlama ve Marka çalışmaları seminerine katıldı.

Dış Ticaret Programı öğrencileri Öğr. Gör. Aslıhan Güzin Selçuk ile birlikte, Türkiye İhracatçılar Meclisi İstanbul Tekstil Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri'ne gerçekleştirdikleri teknik gezi ile Ar-Ge Şube Müdürü Sn. Ahmet Şişman tarafından verilen Türk Hazır Giyim Sektörünün Uluslararası Pazarlama ve Marka çalışmaları seminerine katıldı.

Sektörel olarak yapılan çalışmalar ve uygulamalar hakkında detaylı bilgi edinen öğrencilerimiz aynı zamanda gelecekteki meslekleri hakkında da öğrenciliklerinde deneyim kazanmaya devam etti.