Halkla İlişkilerin Organizasyon Süreci ve Proje Yönetimi

24 Nis 2016

“Günümüzde en revaçta olan mesleklerden halkla ilişkiler mesleği, ciddi bir birikim ve uzmanlık sahibi olmayı gerektirmektedir. Eğitimini bu temel anlayışa dayandıran İstanbul Kavram MYO, ‘Halkla İlişkilerin Organizasyon Süreci ve Proje Yönetimi’ konusunu, Bengü Bilik’ten dinledi.” İstanbul Kavram MYO, Beze Grup Kurucu Başkanı Bengü Bilik’i ağırladı. Bengü Bilik, mesleğe adım atma sürecinden Beze Grup’u bugünlere taşıyan deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Nezaket kurallarından uluslararası diplomasi kurallarına dek uzanan bir yelpazede bilgili olmasının bu meslek için gerekli olduğunu anlatan Bilik, meslek etiğinin çok önemli olduğunu konuşmasında vurguladı.

Türkiye’nin en başarılı ajanlarından birinin kurucu başkanı olan Bilik, aslında kendi işinde çalışmadığını, portföyündeki müşterileri için çalıştığını da konuşmasına ekleyerek, prensipli sahibi olmanın ve çok çalışmanın öneminin altını çizerek, öğrencileri bilgilendirdi.