Aşçılık Fuar Programı Ziyareti

26 Nis 2016

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı öğrencileri ve bölüm akademisyenleri Öğr.Gör. Hande Demirci, Öğr.Gör. Zeynep Bakkaloğlu ve Öğr.Gör. Şevket Sav eşliğinde Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) ile kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık işbirliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen EDT Expo 2016 Ev Dışı Tüketim Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı’na katılım sağladı.

Mutfak ekipmanları ve makarna yarışması öğrencilerimiz tarafından ilgi gördü. Gıda sektörünü daha iyi tanımaları ve sektörel etkinlikleri yerinde görmek adına olumlu izler bırakan fuar, öğrencilerin beğenisini kazanarak staj ve iş imkanları açısından da alternatif yollar oluşturmalarına yardımcı oldu.