Öğrenci Şenliği

04 May 2016

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, Beykent Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi öğrencilerinin katılımı ile 04 Mayıs 2016 Çarşamba günü Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilen Öğrenci Şenliğinde sahne alan Mabel Matiz ve Demet Akalın izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Radyo D DJ'lerinin hareketli müzikleri ile başlayan Öğrenci Şenliğinde ilk olarak sahneye her şarkısı ile olay yaratan, albümleri müzik listelerini alt üst eden Demet Akalın çıktı. Demet Akalın, sahne şovları, dansçılarının performansları ve hareketli şarkıları ile öğrencilerin büyük ilgisini topladı.

Demet Akalın'dan sonra sahneye çıkan sevilen şarkıcı Mabel Matiz hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni sundu. Mabel Matiz'in konser boyunca söylediği şarkılarına bütün öğrenciler eşlik etti.