Küçük Prens

25 May 2016

"Özgün adı: Le Petit Prince olan Fransız yazar ve Pilot Antoine de Saint-Exupery tarafından yazılan ve 1943'te yayımlanan hikâyeden uyarlanan “Küçük Prens" tiyatro oyunu, İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Tiyatro Kulübü tarafından 25.05.2016 Çarşamba günü İstanbul Kavram İKMYO konferans salonunda sergilendi.

Oyunun yönetmeni İKMYO Aşçılık Programı öğrencilerinden Gökhan Soykök Klasikleşen bu kitabın, insanların ufkunu zenginleştireceğine inandığımız için bu oyunu seçtik açıklamasını yaptı. Eğitim öğretim yılının son haftasında sergilenen oyun, öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Yüksekokulumuzun Öğrenci Konsey Başkanı Talha Kaplan ise tüm öğrencilerimize final öncesinde iyi bir moral kaynağı oldukları için Tiyatro Kulübümüze teşekkürlerini dile getirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Kamil Uslu; verilen emeğin karşılığını alkışlarla alan öğrencilerimize teşekkürlerini sunarak, oyunculara teşekkür belgelerini verildi.