Ağız ve Diş Sağlığı

21 Kas 2016

21-25 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası sebebi ile Ağız ve Diş Sağlığı Programı ile Diş Protez Teknolojisi Programı öğrencilerinin ve Dr. Nezaket Ada’nın düzenlediği etkinlik konferans salonumuzda gerçekleşti.

Ipana Oral-B Bölge Müdürü ve İstanbul Bölge Müdürü Sorumlusu Sayın Süleyman Bilgiç ve Sayın Memiş Aydın’ın Ağız ve Diş Sağlığı hakkında öğrencilerimize yaptıkları sunumda meslek hayatları boyunca karşılaşacakları çeşitli vakalar, çözüm önerileri ile beraber teknolojik olarak Ağız ve Diş Sağlığı gelişimi hakkındaki bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Kamil Uslu kapanış konuşmasında sektörün geçmişine ve geleceğine ilişkin önemine vurgu yaparak, teşekkürlerini sunmasının ardından, toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.