Atatürk ve Cumhuriyet

05 Ara 2016

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda 5 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen Atatürk ve Cumhuriyet etkinliği, saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Kamil Uslu gerçekleştirdi. Konuşmasında, Atatürk’ün açtığı bu yolda ilerlemesi için tavsiyelerde bulundu.

Programın sunucuları Öğr.Gör. Gizem Aksu Can ve Öğr.Gör. Şükrü Kara Atatürk ve Cumhuriyet temalı konuşmalarını yaptıktan sonra, Kızılay’ın Kurtuluş Savaşı’nda ki önemine istinaden, okulumuzda Kan Bağışı etkinliğine katılan Kızılay Kan Bağışı Uzmanı Sayın Hüseyin Uysal, Kızılay’ın önemine değinen bir konuşma yaptı. Meslek Yüksekokulumuz programlarında öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin aralarda sergilediği, Atatürk’ün hayatından kesitleri konu alan küçük skeçler oldukça beğeni topladı. Atatürk’ün 10. Yıl Nutku ve Marşı dinletisi ardından etkinlik sona erdi.