Sektör Buluşmaları

08 Ara 2016

“Mesleğini Kazan” sloganı ile yeni akademik yıla başlayan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, öğrencileri ile sektör temsilcilerini sık sık bir araya getirdiği "Sektör Buluşmaları" etkinliğinde Hayata Doğru Okulları Müdüresi Sayın Selda Koca ve öğretmenleri ile Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri bir araya geldi.

Hayata Doğru Okulları öğretmenleri içerisinde yer alan mezun öğrencilerimizin, öğretmenlik hayatlarında yaşadıkları deneyimlerini paylaştıkları etkinlikte, Hayata Doğru Okullarında, farklı yaş grupları için uygulanan mevcut öğrenme ve öğretme metotları anlatıldı.

Soru cevap şeklinde devam eden söyleşiden sonra, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Kamil Uslu katılımcılara teşekkür ederek geleceğin öğretmen adayı öğrencilerimize öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştirmiş ve etkinlik sona erdi.