Transist 2016

23 Ara 2016

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İstanbul Kongre Merkezinde 9 kez gerçekleştirilen Transist 2016 İstanbul Ulaşım Kongresi Ve Fuarı'na İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu (Lojistik (Programı ©(Oöğrencilerimiz bölüm akademisyenleri Öğr.Gör. Dr Dilek Kılay Üçok ve Öğr.Gör. Sarp Güneri eşliğinde ziyaret gerçekleşti. Transist 2016 İstanbul Ulaşımı Kongresi ve Fuarı ile ulaşım alanındaki yeni teknolojilerin ve stratejilerin aktarılması için akademik konu başlıkları ile katılımcılar, yerel yönetimler ve sektör temsılcıleri arasında sürdürülebilir bilgi alışverişinin sağlanması hedeflenmiştir ve öğrencilerin bu süreçten farklı kazanımlar elde ettikleri düşünülmektedir. Ulaşım sektöründeki yeni ürün ve teknolojilerin sunulduğu Fuar, sektör için önemli bir platform olma mteliğinde ve 41: Traffic (Trafik) Timinsr (Zamanlama). TIransiom (Dönüşüm). Technology (Teknoloji) temaları ile dikkat çekici kılınmaktadır.