Türkiye'de ve Dünya'da Sigortacılık Konferansı

18 Nis 2017

18 Nisan Salı günü Yüksekokulumuzda Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nersin Ceylan'ın düzenlediği “Türkiye'de ve Dünyada Sigortacılık" konulu konferans yapıldı.

Konferansa Sertaç Yıldırım (Mapfre Sigorta), Ekrem Gökdemir (Mapfre Sigorta), Ümit Kılıç (Anadolu Anonim Sigorta Türk Sigorta Şirketi), Burcu Özençnayman (Anadolu Anonim Sigorta Türk Sigorta Şirketi), Burcu Kabaçam (ERGO Sigorta), Fatih Ekinci (AK SİGORTA) , Gözde Leyla Paycı (Mapfre Sigorta) konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye'de ve Dünyada Sigortanın tarihi gelişimi ve güncel durumu hakkında deneyimlerini ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan konuklar, konferansın sonunda soruları cevaplandırdı.

Konferans sonunda kapanış konuşması yapan İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Kamil Uslu'nun konuk konuşmacılara teşekkür belgelerini vermelerinin ardından konferans sona erdi.