Transist Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı

03 Kas 2017

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Dilek Işılay Üçok ve Öğr. Gör. Sarp Güneri'nin gözetiminde 3 Kasım 2017 Cuma günü Transist Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarına katılmışlardır. Fuarda tüm stantlar ziyaret edilmiş ve firmalardan detaylı bilgiler alındı.

Ayrıca her bir öğrenci, sonradan hocalarına sunmak üzere bir firmanın yetkilisiyle birebir görüşmeler yaptı. Transist Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarının kongre kısmında ise katılımcı öğrenciler, hocalarının gözetiminde sabah seansında "Bilgilendirme Sistemleri ve Ulaştırma Ağlarının Etkin Yönetimi", öğleden sonra seansında ise "Ulaşımda Entegre Planlamanın Anahtarı: İş Zekası Çözümleri" adlı toplantılara katılarak dünyada ve ülkemizde şehirlerde uygulanan bilgi sistemleri, ulaştırma ağlarının yönetimi, iş zekası uygulama ve çözümleri ve ulaşım planlama ve uygulamaları konularında detaylı bilgiler aldı.