İnovasyon ve Girişimcilik Haftası

20 Şub 2018

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencileri Öğr.Gör. Aslıhan Güzin Selçuk ile birlikte ülkemize inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişimesine büyük katkı sağlayan TİM tarafından İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” etkinliklerini ziyaret etti.

Dünya’dan ve Türkiye’den sanayicileri, akademisyenleri, üniversite öğrencilerini, teknoloji liderlerini, girişimcileri, meslek yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları ile ARGE ve bilim teknoloji merkezini aynı çatı altında toplayan “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası” “BORN GLOBAL” (Doğuştan Küresel) kimliğini de bünyesine dahil ederek düzenlediği etkinlikler kapsamında Patron Okulu Sahnesinde Şef-TV Programcısı Girişimci Arda Türkmen ve Yemek Sepeti kurucu ortağı Nevzat Aydın’ın söyleşilerine katılan öğrenciler sonrasında fuar alanını ziyaret ederek inovatif ürünler hakkında bilgi edindi.