Moda Sektöründe Girişimcilik ve Tasarımın Önemi Söyleşisi

02 Mar 2018

Moda Tasarım ile Çorap ve Moda Tasarımı programının ortak olarak düzenlediği "Moda Sektöründe Girişimcilik ve Tasarımın Önemi" konulu söyleşide konuklarımız Tekstil Mühendisi Sn. Orhan Özel ve Tasarımcı Sn. Gizem Mert öğrencilerimiz ile birlikte oldu.

Tekstil ve Moda sektöründe girişimciliğin püf noktaları ile tasarımcı olma, moda ve tekstil sektöründe tasarımcı olabilmenin önemli safhalarının anlatıldığı söyleşi, soru cevap şeklinde devam etti.

Söyleşinin sonunda teşekkür konuşması yapmak ve teşekkür belgelerini vermek üzere Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Kamil Uslu ile birlikte Çorap ve Moda Tasarımı programından Dr. Nebahat Aral ile Moda Tasarımı programından Öğr. Gör. İdil Yiğit öğrencilerimiz ve konuklarımız ile toplu fotoğraf çekimi ardından program sona erdi.