Çanakkale Deniz Zaferi Etkinliği

22 Mar 2018

22 Mart 2018 Perşembe günü, İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu ve Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu "Çanakkale Deniz Zaferi"nin yıl dönümünde; Doç.Dr. Ali Satan'ın konuşmacı olarak konuk olduğu bir etkinlik gerçekleşti.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kamil Uslu'nun açılış konuşması ile başlayan etkinlikte konuşmacı konuk Doç.Dr. Ali Satan; Çanakkale Deniz Savaşı'nın öncesi, sonrası ve sebepleri ile neticesi hakkında bilgilerini aktardı.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Tiyatro Kulübü öğrencilerinin de günün anlamını belirten piyeslerinin ardından İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kamil Uslu ve Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Ahmet Yekta Kayman konuk Sn.Doç.Dr. Ali Satan'a teşekkür takdimleri ile etkinlik sona erdi.