İşitme Cihazları ve Ekipmanları Workshop'u Etkinliği

05 Nis 2018

5 Nisan 2018 perşembe günü, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ve Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı öğrencilerine yönelik; Sektör Buluşmaları Etkinikleri kapsamında "İşitme Cihazları ve Ekipmanları Workshop"etkinliği düzenlendi.

Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ahmet Fatih Kocaer'in düzenlediği, Signia Siemens Eğitim Sorumlusu Sn. Kaan Gökçe'nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte öğrencilere işitme cihazlarının kalibrasyonu, cihazların yazılımı, kalıp alma gibi konularda bilgiler aktarıldı.

Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Ahmet Fatih Kocaer'in etkinliğin konuğu Sn. Kaan Gökçe'ye teşekkür takdimi sonrası etkinlik sona erdi.