Makine Programı Teknik Gezi

08 May 2018

8 Mayıs 2018 Salı günü; Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Hakan Burçin Erdoğmuş ve Program Hocası Öğr.Gör. Resul Dal tarafından makine programı öğrencileriyle birlikte Güvenal Kalıp Elemanları A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlendi.

Teknik Müdür Sn. Sezgin Uzcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda; kalıp elemanlarının üretim ve stoklama süreçleri, teknik personelin görevleri ve fabrika organizasyon birimleri hakkında detaylı bilgi alındı. Ayrıca, bölüm başkanlığı ile yapılan anlaşma üzerine makine programında not ortalaması 3.00’ın üzerinde olan öğrencilere staj imkanı sağlanacağı belirtildi.

Teknik gezi sonunda gösterilen misafirperverlik ve bilgi paylaşımı için Meslek Yüksekokulumuz adına kendilerine teşekkür belgesi takdim edildi.