15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma

13 Tem 2018

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma Programı Etkinlikleri kapsamında; Hain darbe girişiminin yıl dönümünde, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu konferans salonunda bir anma programı etkinliği gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Radyo ve Televizyon Programcılığı hocası Öğr. Gör. Rabiya Saltik'ın yaptığı anma programında; Hain kalkışmanın yaşandığı gece, gözünü kırpmadan meydanlara yürüyen şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Yüksekokul müdürü Doç.Dr. Kamil Uslu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; Demokrasilerde cunta sevdalılarının hain emellerine ulaşmak için kendi halklarının canını ve malını hiçe sayarak alet oldukları planları nasıl gözleri kara gerçekleştirdiklerinin altı çizilerek; Milletin iradesinin dışında hiç bir gücün asla üstün olmayacağının ve necip Türk milletinin buna asla prim vermeyeceğinin ispatlandığına vurgu yapıldı.