International Conference and Erasmus+Staff Week Etkinliği

05 Kas 2018

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü birimiden, Koordinatör V. Öğr.Gör. Aslı Birol ve Koordinatörlük Personeli Sena Tarakçı, 5-9 Kasım 2018 tarihlerinde Letonya-Riga”'da bulunan Riga Stradins University'de düzenlenen “Internationalisatlon: From Words to Action - International Conference and Erasmus+ Staff Week” etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen sunumlar ve ikili görüşmeler ile kurumumuz temsil edildi, farklı ülkelerden üniversiteler ile Erasmus+ kapsamında ikili anlaşmalar imzalanarak uluslararasılaşma açısından kazanımlar elde edildi. Kurumumuz uluslararasılaşma politikası kapsamında, etkinliğe ek olarak Letonya ve İsveç'te bulunan üniversitelere ziyaretler gerçekleştirildi.