İş Bankası İftiharla Sunar Sergisi

06 Ara 2018

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı birinci sınıf öğrencileri 6 Aralık Çarşamba günü, Öğr. Gör. Elif Demirci ile birlikte Marka İletişimi Yönetimi dersi kapsamında İş Bankası Müzesi'nin Eminönü'ndeki tarihi müze binasında "İş Bankası İftiharla Sunar" sergisini ziyaret etmişlerdir.

Banka'nın kuruluşundan bu yana sürdürdüğü reklam faaliyetlerinin sergilendiği: Reklamlarla İş Bankası'nın İletişim Yolculuğu Sergisi, zamanın akışına göre kendini güncelleyen markanın reklam yolculuğunu gözler önüne sermektedir. Reklam tarihi açısından da önemli bir kaynak oluşturan sergi Türkiye'de reklamcılığın yıllar içindeki gelişimine tanıklık etmemizi sağlamaktadır.

Etkinlikte öğrenciler öğretim görevlisi ile beraber, bir bankanın geçmişine ve markalaşma sürecine ışık tutan ve bu süreçlerdeki reklam serüveninde bizi yolculuğa çıkaran sergiyi gezerek gözlemleme yolu ile faydalı bir yerinde eğitim gerçekleştirmişlerdir.