İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı Hakkında Yönetim Kurulu Kararı Basın Duyurusu

21 Tem 2014

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı Hakkında Yönetim Kurulu Kararı

Basın Duyurusu

Kavram Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu olarak, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü kara, hava ve deniz operasyonlarını ve bunların son derece elim sonuçlarını yakından takip etmekteyiz.

Bu operasyonlar sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan yüzlerce Filistinli için derin üzüntü duymaktayız. Gazze yıllardır İsrail ablukası altında tutulduğundan, yaralılara insani yardımın ulaştırılamaması üzüntümüzü ve kaygılarımızı daha da arttırmaktadır.

Bu bağlamda, İsrail'in insanlık dışı boyutlara varan bu saldırılarını kınıyoruz, saldırıların derhal sona ermesini ve Filistinlilerin yaralarının sarılmasını diliyoruz.

Kavram Meslek Yüksekokulu olarak, Filistinlilerin yaşamakta olduğu bu insanlık dramının bir an önce sona erdirilmesi için Türk yetkili makamlarının bir an önce gerekli adımları atmaları ve kalıcı bir barışın tesisi için tüm dünya devletlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, Birleşmiş Milletler'in ve uluslararası toplumun hızla harekete geçmeleri içim çağrıda bulunuyoruz.

21/07/2014

İSTANBUL KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU