11.12.2023 Tarih 32396 Sayılı Resmi Gazete Öğretim Elemanı Alım İlanı Hk.

11 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden;

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programlarına,

A) Meslek Yüksekokulumuz “Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönergesi’nde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine tabi olarak Meslek Yüksekokulumuza Öğretim Üyesi alınacaktır.

A-1 ) Dr. Öğr. Üyesi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu Başvuru dilekçesi ve Öğretim Üyesi Başvuru Formunun ekinde YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosya ve cd.yi ilgili yönerge gereği hazırlayacak (5 takım) vermeleri gerekmektedir. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete ’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine şahsen yapılabilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Personel İşleri Biriminden öğrenilecektir.

Duyurulur.

Başvuru Yeri: Oğuzlar Mahallesi 1251/2 Sokak No:8 Basmane / Konak İZMİR

PROGRAM

KADRO

SAYISI

UNVAN

İLAN ÖZEL ŞARTI

Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Doktor Öğretim Üyesi

Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği ya da Moleküler Biyoloji ve Genetik lisans mezunu olup, doktorasını Mikrobiyoloji, Tıbbi Mikrobiyoloji ya da Klinik Mikrobiyoloji alanlarından birinde tamamlamış olmak.

1.   Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

2.   Öğretim Üyesi Başvuru Formu için tıklayınız.

3.    Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni için tıklayınız.

4.    Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni için tıklayınız.

NOT: Akademik Personel Adaylarımız, ekte yer alan Açık Rıza ve Aydınlatma Metinlerinin çıktısını alıp, şahsen başvurularında başvuru esnasında imzalayıp teslim edeceklerdir. Posta ile başvurularda ise bu metinlerin imzalı şekilde evraklar içinde gönderilmesi gerekmektedir.