Kütüphane ve Dokümantasyon Birimi

Kütüphane ve Dokümantasyon Birimi kullanıcıların (Öğrenci, Akademisyen ve İdari Personel) ve kurumun ihtiyaç duyduğu bilgi ve bilgi kaynaklarını karşılamayı amaçlamaktadır. Kullanıcıların üyelik işlemlerini gerçekleştirmek, basılı kaynaklardan yararlanılabilmesi için ödünç ve iade işlemlerini yapmak, satın alınan ve bağışlanan kaynakların teknik işlemlerini yaparak hizmete sunmak birimimizin amaç ve görevleridir.

Düzenli periyotlarla akademisyenlerimizden alınan kitap taleplerinin temini ile öğrencilerimizin ders kaynaklarına erişimini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca sağladığımız veritabanları ile elektronik kaynakları kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Sürekli gelişmekte olan koleksiyonumuz ile kullanıcılarımızı en kısa sürede en güncel bilgiyle buluşturmayı hedef ediniyoruz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Birimi’nin Dokümanları için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Birimi Personel Bilgileri

Adı SoyadıUnvanDahiliE-Posta