Sevgili Öğrencilerimiz,

Deneyimli kadromuzla İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’muza “hoş geldiniz” diyor, sizleri sevgi ile kucaklıyoruz.

Gelecekteki mesleğinize ve işinize sizleri en iyi şekilde hazırlamak Yüksekokulumuz çalışanlarının öncelikli hedefidir. Ancak sizleri sadece mesleki donanımınızın gerektirdiği öğretim boyutuyla değil, “eğitim” boyutuyla da yaşama hazırlamanın sorumluluğunun bilinci içerisindeyiz. Tam bu noktada sizlerin evrensel değerlere duyarlı, sosyal sorumluluk anlayışı yüksek, vatanımız ve milletimize sadakat duygusu gelişmiş bireyler olarak mezun olmanız, size sunacağımız eğitim politikamızın ana ilkeleri olacaktır.

Sizlere tekrar içten sevgilerimle “ hoş geldiniz” diyor, değerli ailelerinize de saygılarımı iletiyorum. Başarı dileklerimle,

Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü