2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Tek Ders Sınav Başvuruları Hk.

30 Oca 2023

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Sonu Tek Ders Sınav Başvuruları

Tek Ders Sınav Başvuruları

Meslek Yüksekokulumuzda en az 4 Yarıyılı tamamlamış, Genel Not Ortalaması(AGNO) 2.00’ın üzerinde ve en fazla 1 başarısız dersi olan öğrencilerimizin Tek Ders Sınavına girebilmeleri için 6-7 Şubat 2023 tarihlerinde aşağıdaki link üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Başvurusu için mali kayıt tarihleri: 6-7 Şubat 2023 olup, Başvurunuzu takip eden 1 saat sonrasında "pos.kavram.edu.tr" adresine öğrenci numarası ve şifresi ile giriş yaptığınızda sınav ücretinizin tutarını görebilirsiniz.

*Tek Ders Sınavı 10 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.

Sınav programı, Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde duyurulacaktır. Sınavlarda mazeret kabul edilmez ve telafi sınavı hükümleri uygulanmaz. Anılan nedenlerle, son başvuru tarihinden sonraki talepler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Tek Ders Sınav Başvurusu için Tıklayınız.

Ölçme Faaliyetleri ve Sınav Uygulama Yönergesi için tıklayınız.

Detaylı bilgi için öğrenci işleri birimimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

izmirogrenciisleri@kavram.edu.tr