DUYURULAR

07 Şub 2024

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI

KURUMLARARASI EK MADDE-1 VE BAŞARI ORTALAMASI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Kesin kayıt işlemleri için öğrencinin bizzat öğrenci işleri birimine başvurması gerekmektedir.

Kurum Dışı Başarı Ortalaması ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için Tıklayınız

Kurum Dışı Ek Madde-1 (TYT Puanı) ile Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için Tıklayınız

Kesin Kayıt Tarihi: 08 – 09 Şubat 2024

Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler;

1- Nüfus Cüzdanı sureti,

2- Fotoğraf (Vesikalık 4 adet)

3-İkametgâh Belgesi (E-devlet çıktısı)

4- Kayıtlı olduğunuz üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı. (İlgili üniversiteye kesin kayıttan sonra resmi yazı ekinde gönderilmek üzere)

5- Kayıtlı olduğunuz üniversitenizden “Yatay Geçişine engel bir durum olmadığını bildirir” yazı alınması gerekmektedir. (Başvuru sırasında teslim etmeyen öğrenci adaylarımız için)

ÖNEMLİ: Yatay Geçiş Kontenjanı ile kayıt yaptıran öğrencilerin, daha önce kayıtlı bulundukları üniversitelerden KAYITLARINI SİLDİRMEMESİ önemle rica olunur. Bu işlemler üniversiteler tarafından yazışma ile yapılmaktadır.

Kayıt Yeri: İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimi
Oğuzlar Mah. 1251/2 Sok. No:8 35320 Konak/İZMİR