Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Başvuru Sonuçları Hakkında

15 Nis 2024

Erasmus Öğrenci Hareketliliği başvuru sonuçları belli olmuştur. “Asil” ve “Yedek” hareketlilikten hibeli yararlanma hakkı için asil ve yedek olarak seçilen adayları, “Kabul” hibeli yararlanma hakkı bulunmayan, başarılı başvuruları ifade eder.

Staj ve Öğrenim için başvuru sonuç listelerini ve İngilizce sınav sonuçlarını aşağıdaki bağlantılardan görüntüleyebilirsiniz. Başvuru sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerimiz, 22 Nisan Pazartesi, saat 17.30’a kadar erasmus@kavram.edu.tr adresine eposta ile itirazlarını bildirebilirler.

Kabul alan öğrencilerimiz için vize haftası sonrasında Erasmus Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Katılacak öğrencilerimiz ile e-posta yolu ile iletişime geçilecektir.

Öğrenim Hareketliliği başvuru sonuçları için tıklayınız.

Staj Hareketliliği başvuru sonuçları için Tıklayınız.

Erasmus İngilizce Sınavı sonuçları için Tıklayınız.