İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunda Webtekno Zirvesi

29 Nis 2019

Bilim ve Teknoloji Kulübünün öncülüğünde, Konferans Salonunda düzenlenen Webtekno Soru-Cevap etkinliği yoğun ilgi gördü.

Yeni medya anlayışının ve son akımların değerlendirildiği etkinlikte, Webtekno YouTube İçerik Üreticisi Lütfi Karaca ve Webtekno  YouTube İçerik Yöneticisi Çağdaş Işıl öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Yeni nesil tüketici dijitalleşiyor

Karaca yaptığı sunumda, dijital yayıncılıkta yeni nesil tüketicinin hangi yaş aralığında olursa olsun, içerik üretmekten, mali kazanca ve alışverişe kadar çok ciddi oranlarda dijital medya tüketicisi olduğuna dikkat çekti.

Bağımlılık dönüşüyor

Işıl da, yeni neslin televizyon bağımlılığından çıkıp,  daha çok dijital platformlarda zaman geçirdiğini vurgulayarak, dijitale adapte olmuş tüketicilerin önemine değindi.

Öğrencilerimizi, Webtekno Soru-Cevap etkinliğiyle, dijital çağın, teknoloji ve trendlerinin son durumunu değerlendirme fırsatı yakaladı.