Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı’ndan TRT’ye Ziyaret

12 Şub 2021

Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı Öğretim Elemanları TRT İç Yapımlar İzmir Bölge Müdürü Burhan Kaya'yı Makamında Ziyaret Etti

Meslek Yüksekokulumuzun Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Semih Salman, Öğr. Gör. Ahmet Buğra Kalender ve Öğr. Gör. Kubilay Aksun TRT İç Yapımlar İzmir Bölge Müdürü Burhan Kaya’yı ziyaret etti.

Gelişen teknolojinin medya sektörüne olan etkisinin konuşulduğu ziyarette, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin TRT bünyesinde staj yapma olanakları ve kurumlar arası yapılabilecek etkinlikler konusunda fikir alış verişi yapıldı.

TRT İç Yapımlar İzmir Bölge Müdürü Burhan Kaya İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına ziyaretleri için teşekkür ederek önümüzdeki süreçte daha çok bir araya gelinmesi temennisinde bulundu. Yapılan ziyaretin ardından Kaya, “Bu görüşmenin her iki kurum adına çok faydalı olduğunu düşünüyorum. TRT olarak, özellikle iletişim alanında yükseköğretim gören öğrencileri önemsiyoruz. Umuyorum ki ilerleyen dönemlerde daha çok bu alandan mezun arkadaşlarımız sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacaktır. İzmir Kavram Meslek Yüksekokuluna katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz“ dedi. 

RTV Programı TRT Ziyareti