Çocuk Gelişimi Programı ve Çocuk Çalışmaları Kulübü ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü

03 Ara 2021

3 Aralık Dünya Engeliler Günü kapsamında Yüksekokulumuzun Çocuk Gelişimi Programı ile Çocuk Çalışmaları Kulübü işbirliğinde farkındalık çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Özel gereksinimi ve özel gereksinimli bireylerle kuracağımız iletişimde, kullandığımızın dilin önemine ilişkin bilgilendirici metinlerin yer aldığı afişler meslek yüksekokulumuzun tüm alanlarına asıldı.

İzmir’de bulunan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin çizmiş oldukları resimler meslek yüksekokulumuz fuaye alanında sergilendi. Aynı zamanda özel gereksinimli bireylerin çizmiş oldukları resimlerden tişört baskısı yapıldı ve çocuk gelişimi programı öğretim görevlileri ile program öğrencileri tişörtleri giyerek farkındalık yarattılar.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Derman KÜÇÜKLTAN özel gereksinimli bireylerin çizimlerinin yer aldığı sergiye ziyarette bulundu ve hatıra fotoğrafı çekildi.