AFAD İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu'nda

08 Ara 2021

Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma kulübü öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu AFAD farkındalık eğitimi öğrencilerimiz ve akademik personelimizin katılımı ile gerçekleşmiştir.  İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde arama kurtarma teknisyeni olarak görev yapan Hakan Esmergül afetler konusunda bilgi birikimlerini aktarmıştır. Olası sel, yangın ve deprem gibi afet anlarında yapılması ve kaçınılması gereken davranışlardan bahsetmiştir. Afet anlarında bilinçli hayat kurtarmanın önemini de vurgulayan Hakan Esmergül AFAD ‘ın düzenlemiş olduğu gönüllük eğitimi hakkında da öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. AFAD gönüllüsü olan öğrencimizin AFAD yetkilisine teşekkür belgelerini takdimi ile son bulmuştur.