Çocuk Çalışmaları Kulübü ile Sağlık Kulübü işbirliğinde, Çocuk Diyaliz Hastalarına Oyuncak Paylaşımı-Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirildi.

29 Ara 2021

Çocuk Çalışmaları Kulübü ile Sağlık Kulübü’ne üye olan öğrenciler, Öğr. Gör. Damla Güzeldere Aydın ile Öğr. Gör. Sevda Tüzün Özdemir danışmanlığında,  Sağlıkta Kalite Derneği’nin (SAĞKAL) Umut Atölyesinde, çocuk diyaliz hastaları için yeni yıl hediyesi olarak oyuncaklar yaptılar.

Çocuk Çalışmaları Kulübü ile Sağlık Kulübü’ne üye olan öğrenciler tarafından yapılan oyuncaklar, Behçet Uz Çocuk Hastanesinde tedavi gören çocuk diyaliz hastalarına yeni yıl hediyesi olarak verildi.

Bu sosyal sorumluluk projesiyle, oyuncak yapımında kullanılacak materyallerin temini için SAĞKAL derneğine bağış yapılarak meme kanseri kadınlar için umut evlerine destekte bulunuldu, diğer taraftan çocuk diyaliz hastalarına bu hediyeler verilerek çocukların mutlu olması sağlandı.