SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ MUTFAKTA

10 Mar 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencileri ile Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Aşçılık Programı Mutfak Atölyesi’nde,  ‘’ Pastanı Yarat ’’ aktivitesi yapılmıştır. Öğrencilerimiz hijyen kurallarına uyarak, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Onur ÖZDEN önderliğinde, ekiplere ayrılarak kendilerine verilen malzemelerle, pasta yapmaları istenmiştir.

Böylelikle, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının müfredatında yer alan “Ekip Kaynak Yönetimi” dersi kapsamında, iş hayatlarında uçak içerisinde bir ekip olarak çalışmanın ve birlikte ekip oluşturmanın olumlu sonuçlarını görebilecekleri ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir uygulama olması hedeflenmiştir.

Bu aktivite ile amacımız öğrencilerimizin, Açık iletişim - İş bölümü - Karar alma/verme – Planlama - Zaman Yönetimi gibi olguları deneyimlemeleridir.

 

Aktivite sonunda, öğrencilerimize bu deneyimi yaşama fırsatı sunan Aşçılık Programı Öğr. Gör. Onur ÖZDEN’e ‘’ Havacılık Rozeti’’ takdim edilerek teşekkür edilmiştir.

Ayrıca, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN’a teşekkürlerimizi sunarız.