Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerimiz Kariyer Günleri Kapsamında ‘’Eğitmen Pilot, Hatice Nur Gündoğdu’’ İle Buluştu.

13 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında Eğitmen Pilot, Hatice Nur GÜNDOĞDU, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

Hatice Nur Gündoğdu, Acun Ilıcalı’nın özel jetinde yaklaşık bir yıl kabin memurluğu ve THY, Pegasus, Onur Air gibi birçok havayolunda kabin memurluğu ve kabin amirliği görevlerinde bulunmuştur. Aynı zamanda Türkiye’de gyrocopter adlı hava aracını kullanan ilk kadın pilotu olmuştur.

Gerçekleşen söyleşide, öğrencilerimiz, Genel Havacılık ve Kabin hizmetleri ile ilgili bilgiler alarak  ‘’Havacı Olmak’’ teriminin anlamanı deneyimleme fırsatı buldular. Konuşma bitiminde Hatice Nur Gündoğdu, sahip oldukları HNG Havacılık bünyesinde bulunan tek motorlu Ultralight uçaklarıyla iki öğrencimize uçuş hediye etmişlerdir.

Etkinlik sonunda, öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza,  değerli bilgi ve tecrübelerini aktaran Sayın Hatice Nur Gündoğdu’ya teşekkür belgesi ve hediyesi takdim edildi.