Kabin Amiri Gamze GENÇTÜRK'ten Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerine Diksiyon ve Anons Eğitimi

15 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında Kabin Amiri Gamze GENÇTÜRK, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programında sektör danışmanı olan Gamze GENÇTÜRK uzun yıllardır Sun Express’te görev yapmaktadır. Program öğrencilerini Diksiyon ve Anons dersi kapsamında ziyaret eden Gamze GENÇTÜRK, öğrencileri diksiyon ve anons konusunda bilgilendirdi ve sektör deneyimlerini aktararak kabin içi anons çalışmaları yaptırdı.

Ziyareti süresince Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerinin Diksiyon ve Anons derslerinin uygulama sınavına yönelik de hazırlık çalışmaları gerçekleştiren konuğumuz değerli bilgileri ve deneyimleri ile akademi ve sektör iş birliğini güçlendirmenin yanı sıra teorik eğitimin uygulamadaki önemini öğrencilere aktardı.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza değerli katkılarını sunan Gamze GENÇTÜRK’e teşekkür belgesi takdim edildi.